1. Haberler
  2. Genel
  3. Son dakika: Yalı Çapkını hizmetçi Sultan kimdir? Temizlikçi Sultan gerçek adı! İrem Altuğ kaç yaşında? İrem Altuğ hangi dizilerde oynadı?

Son dakika: Yalı Çapkını hizmetçi Sultan kimdir? Temizlikçi Sultan gerçek adı! İrem Altuğ kaç yaşında? İrem Altuğ hangi dizilerde oynadı?

son-dakika:-yali-capkini-hizmetci-sultan-kimdir?-temizlikci-sultan-gercek-adi!-irem-altug-kac-yasinda?-irem-altug-hangi-dizilerde-oynadi?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İrem Altuğ, Yalı Çapkını dizisinde Sultan’ı canlandırıyor. Çember dizisiyle dikkatleri üzerine çeken ve ödüllere layık görülen İrem Altuğ’un hayatı ve yaşamı sorgulanıyor. Peki ama İrem Altuğ hangi dizilerde oynadı, instagram adresi nedir?

İrem Altuğ kimdir?

İrem Altuğ ilkokuldayken, bir derginin çocuk güzellik yarışmasında 7-12 yaş grubu içinde birinci seçildi. Sonra bir ajans ismini kaydetti ve çocukluk dönemi boyunca 40’a yakın reklam filminde oynadı. Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümünü bırakıp yurt dışında oyunculuk okumaya karar verdi. San Francisco Eyalet Üniversitesinde yine aynı bölümü bitirdi. Amerika’da kaldığı beş sene içerisinde 20 kısa, 3 uzun metraj bağımsız yapım filmde rol aldı. Sonra Türkiye’ye döndü Karılar Koğuşu, Eve Giden Yol filmleri ile Ihlamurlar Altında ve Şeytan Ayrıntıda Gizlidir adlı dizilerde yer aldı.

İrem Altuğ’un oynadığı filmler

Kirpi (Çiğdem) 2009

Melekler ve Kumarbazlar (Zeynep) 2009

Eve Giden Yol-1914 (İffet) 2006

Karılar Koğuşu 1989

İrem Altuğ’un oynadığı diziler

Şeytan Ayrıntıda Gizlidir (Zeynep) – 2004

Ihlamurlar Altında – (Feride) – 2005

Vazgeç Gönlüm – (Bahar) – 2007-2008

Kayıp Aranıyor – (Asya) – 2011

Aşk Ekmek Hayaller – (Reyhan) – 2013

Çember: Şehrin Günahları – 2017

Çukur – (Ayşe Koçovalı) – 2017-2021

Kalp Yarası – (Feraye) – 2022

Yalı Çapkını – (Sultan) – 2022- Hizmetli (Temizlikçi) rolündedir. 

Yalı Çapkını, Gaziantepli Korhan Ailesi’nin reisi Halis Ağa’nın el bebek gül bebek yetiştirilmiş torunu Ferit’in evlenmesine karar vermesiyle gelişecek olayları konu ediyor. Ferit, sorumsuzluklarıyla ailesini en çok da dedesi Halis Ağa’yı fazlasıyla kızdırır. Ailesi Ferit’in Gaziantep’te uygun gördükleri bir kızla evlenmesine karar verir. Evlenmek istemeyen Ferit, dedesini dinlemek zorunda kalır. Aile Ferit’e uygun birini bulmak için evin en büyük gelini olan İfakat’ı görevlendirir. Suna adındaki genç bir kız, Korhan Ailesi’nin gelini olmaya uygun bulunur. Ancak isteme töreni sırasında yaşananlar hem Suna’yı hem de kardeşi Seyran’ı derinden etkiler.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Son dakika: Yalı Çapkını hizmetçi Sultan kimdir? Temizlikçi Sultan gerçek adı! İrem Altuğ kaç yaşında? İrem Altuğ hangi dizilerde oynadı?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İzmir ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin