1. Haberler
  2. Genel
  3. Hava Durumu (14-12-2022)

Hava Durumu (14-12-2022)

hava-durumu-(14-12-2022)
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Marmara Bölgesinde yağış mola veriyor, parçalı bulutlu bir hava görülüyor. Sıcaklık İstanbul’da 12, Edirne’de 9, Bursa ve Kocaeli’de 14 derece ölçülüyor. Perşembe günü sıcaklıklar 5-6 derece yükseliyor ancak sağanak yağış geliyor. Ege Bölgesinin kıyı kesimlerinde hava parçalı bulutlu. Bölgenin kalanında ise sağanak yağışlar etkili oluyor. Sıcaklık İzmir’de 19, Denizli ve Muğla’da 15 derece ölçülüyor.

Akdeniz Bölgesinin genelinde kuvvetli sağanak yağışlar görülüyor. Batı ve doğu kesimlerde rüzgar da fırtına şeklinde esiyor. Sel ve su baskını, ulaşımda aksamalar, yıldırım, dolu yağışı ve kuvvetli rüzgara karşı bölge halkının tedbirli olması gerekiyor.

İç Anadolu Bölgesinin de geneli sağanak yağışlı. Sıcaklık bölgede en yüksek 10-11 derecelerde ölçülüyor. Bölgenin doğu kentlerinde en yüksek sıcaklık 10 derecenin altında kalıyor, yağış da kuvvetini artırıyor.

Karadeniz Bölgesinin batı kentlerinde hava parçalı bulutlu. Orta ve doğu kesimlerde sağanak yağışlar etkili oluyor. Sıcaklık ise bölgede 10 ile 15 derece arasında ölçülüyor, yer yer 15 dereceyi de aşıyor.

Doğu Anadolu Bölgesinin batı kentleri yağış alıyor. Bölgenin doğusunda yağış yok, parçalı bulutlar görülüyor. Sıcaklık Erzurum’da 3, Malatya’da 9, Hakkari’de 6 derece ölçülüyor.

Güneydoğu Anadolu Bölgesinin geneli sağanak yağışlı. Bu yağışlar yer yer kuvvetli şekilde olacak. Sıcaklık bölgede 10 ile 15 derece arasında ölçülüyor. Perşembe günü de benzer bir hava durumu bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hava Durumu (14-12-2022)
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İzmir ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin